Tuesday, August 28, 2018

Thundermatch ada berita baik kepada 'kaki-kaki' gajet seluruh negara

Pengarah Jualan TMT, Eric Chan

KUALA LUMPUR - Berita baik kepada 'kaki-kaki' gajet seluruh negara apabila Thunder Match, gedung peralatan teknologi maklumat (IT) dalam talian terbesar di Malaysia telah melancarkan TMT oleh Thundermatch (TMT), sebuah kedai rasmi pasaran sosialnya, Shopee hari ini.

Sebagai meraikan pelancarannya, TMT mengadakan pertandingan Beli & Menang kepada semua peminat gajet tanah air bermula dari 20 Ogos lalu hingga 19 September depan dengan sembilan pembeli tertinggi di gedung TMT Shopee berpeluang memenangi wang tunai berjumlah sehingga RM100,000.

Sebagai platform e-dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan, Shopee dan Thunder Match akan menawarkan 'Jaminan Harga Terendah' (LPG) ke atas 2,400 produk dari kedai TMT di Shopee yang mempunyai 3,000 produk elektronik.

Pengguna Shopee yang mencari gajet elektronik dan kelengkapan permainan seperti komputer riba, skrin monitor, alat dengar, komponen komputer, telefon pintar dan pelbagai lagi pasti teruja dengan ganjaran segera berbentuk baucar RM50 bagi setiap perbelanjaan minimum berjumlah RM1,500 dan baucar RM100 bagi setiap pembelian minimum berjumlah RM2,500 sepanjang tempoh kempen.
Pelancaran ini juga sejajar dengan pelan transformasi digital TMT dan strategi jangka panjang untuk mengukuhkan kedudukan mereka sebagai peruncit IT terbesar di Malaysia tidak kira bagi pasaran dalam talian dan luar talian.

Pelancaran TMT di Shopee ini menjadikan kedai IT tersebut yang terbesar dalam platform e-dagang, sekali gus kedai Jenama SIS pertama di Shopee Mall.

Jangan lupa untuk meninjau kedai rasmi TMT di Shopee untuk melihat papan tanda dalam talian yang akan dikemaskini dua kali seminggu bagi menyenaraikan sembilan pembeli tertinggi serta berpeluang memenangi wang tunai sehingga RM100,000.

Layari laman web https://shopee.com.my/thundermatch untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang Thunder Match dan promosi mereka di Shopee.

Muat turun aplikasi Shopee secara percuma di Apple App Store atau Google Play Store. - K! ONLINE

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon